ASJ Städ AB

ASJ städ AB drivs av Ireneusz Sodowski som har varit i branschen sedan 1992.ASJ Städ AB ombildades till ett AB år 2015. Vi har dock varit i branschen sedan 2001. ASJ Städ AB erbjuder diverse hushållsnära tjänster så som hemstädning, fönsterputs och enklare trädgårdsarbete.Bakom många år i branschen ligger stort erfarenhet och kompetens. Vi satsar alltid på kvalité och vår motto är: ”Kundens leende, stark förtroende”.

Unna dig en enkel vardag

ASJ hjälper dig med städning, strykning, fönsterputs, gräsklippning … Ja, allt som du inte har tid eller ork att göra själv.

Att anlita ASJ

Är att komma till ny miljö. Alltid lätt att komma i kontakt med ledning. En support som garanterar trygghet och kvalitet.

Tjänster

Vi erbjuder Hemservice, Utökad Hemservice, Storstädning, Flyttstädning, Fönsterputs, Trädgårdsservice och Kontorsstädning. För mer information, se respektive tjänst.

Trygghet och säkerhet

Vår arbetsplats är ditt hem – och det förpliktigar. Vi har fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter. Alla som jobbar på Hemfrid genomgår en internutbildning, skriver på ett sekretessavtal och kan visa upp ett behörighetskort.

Om något skulle hända

ASJ´s försäkringar täcker eventuella skador på person och egendom som vår personal orsakar.

Kvalitetsgaranti

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation måste göras senast två dagar (48 timmar) efter servicetillfället.

Kontakt

Vill du har mer information om hur vi kan avlasta dig i vardagen?
Varmt välkommen att ringa oss på 070 144 2318 eller mejla info@asjstad.se